Monday, May 18, 2009

SAMSUNG LED TV




Samsung LED TV (Light Emitting diode Television) is a type of television in the latest production by the largest manufacturer of South Korea to bring it with so many advantages that have not been on television by the previous generation.


Samsung LED TV circulating current in the ground water has 3 types of models with the advantage that no doubt as a bearer of high quality entertainment.

Samsung LED TV is a product that is safe and friendly to the environment. Made from materials a completely different with the previous generation of television. Non lead and mercury. Addition of the ultra slim with a thickness of only 3 cm makes Samsung LED TV became television's most thinly available. Minimal power consumption, which, in sparing claim up to 40% of LCD TVs that are usually energy efficient is.



But do not suspect any, tenuity body is thus a weapon to enter the advanced features to the system in operation. Recommended settings for the perfect picture to display in view so detailed and real.

No doubt, the Samsung LED TV will be the new standard for home entertainment television in the world.

Products an elegant and captivating is still quite expensive for it in Indonesian. Price range around U$ 2.900 until U$ 5.000 for the size 32 'depending on the type and model specific.

Interested to have it ...?





***********************
Indonesian Version
***********************



Samsung LED TV (Light Emitting Diode Television) adalah jenis televisi terbaru yang dikeluarkan oleh pabrikan terbesar Korea Selatan itu dengan mengusung begitu banyak keunggulan yang tak pernah di miliki oleh generasi televisi sebelumnya.

Samsung LED TV yang beredar saat ini di tanah air memiliki 3 jenis model dengan keunggulan yang tak diragukan lagi sebagai pengusung home entertainment yang berkualitas tinggi.

Samsung LED TV merupakan produk yang aman dan ramah dengan lingkungan. Terbuat dari bahan-ahan yang yang sama sekali berbeda dengan generasi televisi sebelumnya. Non timah dan mercury. Selain itu bentuknya yang ultra slim dengan ketebalan hanya sekitar 3 cm menjadikan Samsung LED TV menjadi televisi tertipis yang pernah ada. Konsumsi listrik yang minimalis, di klaim hemat hingga 40% dari LCD TV biasa yang memang sudah lumayan irit tersebut.

Namun jangan salah menduga, ketipisan bodi tersebut justru menjadi senjata untuk memasukkan fitur-fitur canggih ke dalam sistem operasionalnya. Fitur pengaturan gambar yang sempurna hingga tampilan layar nampak begitu detil dan nyata.

Tak disangsikan lagi, Samsung LED TV akan menjadi standart baru bagi home entertainment televisi di seluruh dunia.

Produk anyar yang elegan nan meanawan ini masih tergolong lumayan mahal untuk penikmat televisi di indonesia. Harga yang dipatok berkisar sekitar Rp.29 juta-an hingga Rp. 50 juta-an untuk ukuran 32' tergantung pada jenis dan model tertentu.

Tertarik untuk memilikinya...?


* * * * * * * * * * * * * *



* * * * * * * * * * * * * *



Picts resources : gizmodo
& slasgear

20 comments:

Ali Mas'adi said...

gila... mahal bgt..

Ali Mas'adi said...

gila... mahal bgt..

diachra said...

Produk yang peduli kesehatan konsumen nich...

azzalea said...

weh beliin sepeda motor aja udah bisa track2 an..kkkkkkkk

^^haqie said...

ne tv emang yahuud...comment back on http://haqieblog.blogspot.com/2009/05/samsung-led-tv-this-is-future-led-tv.html#comments

is said...

@ Ali Mas'adi :
Iyya mahal yaaa...
@ Diachra :
Seharusnya memang begitu kan setiap proguk tkno sekarang...
@ azzalea :
Bisa saja...
@ haqie :
Yup, sepertinya begtu, thanks dah berkoment...

--StEvEnZ-- said...

Thx ya dah dikunjungin blog saya :D

Ini bukannya comotan dari blog sebelah?

crisiboy said...

I like the model..someday i could buy it...

darek said...

amazing design with LED technology...cool!

VanillaSeven said...

Cool LED TV :)

Equal Life said...

Wow.... nice technology depelopment by Korean company. I think i'll buy one of it some day, with my adsense earning maybe. Ga tau deh kapan...

Thks for visiting my blog... keep in touch and good luck my friend.

BarbaraRae said...

Nice LED TV!

melandri said...

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif is this a paid review???

Tips Facebook said...

kapan ya punya nih tv

ayo semangat lombanya... biar pun saingan saling dukung :D

Angelo said...

very nice! I think I want me one of those.

thanks for dropping by my blog. Cheers!

madeehamuhammad said...

wow...really nice....

psycha said...

wow! nice tv. thanks for sharing

mothercares said...

I'll buy one someday

Belajar Mencari Uang di Internet said...

wah ikutan kontesnya mas samsul eh TV Samsung ya. ini tak sundul dengan komentar hehehe, sukses ya. ditunggu kunjungan balik dan komentar dukungannya dalam kontes sejenis tapi berbeda. diharapkan berkomentar tentang isi bukan berkomentar tentang kontesnya okkay tak tunggu dalam tulisan 'sejarah blogspot...' sebelum 30 juni jam 23.59 hehe. awas lho kalao engga berkunjung tak lempar truk troton wakakaka *kabuuurr *ngumpet

HAPIA Mesir said...

hoe....samsung jal......keren layarnya.....
=))=))=))

Post a Comment